به گزارش ميراث آريا(chtn) ، دبير کارگروه ساماندهي مد و لباس با اعلام اين خبر تصريح کرد: پارک مد و لباس به عنوان يک گام مهم در عرصه ساماندهي مد و لباس در کارگروه تأييد شده و فاز مطالعاتي آن براي تأمين اعتبار تصويب شده و از ابتداي سال 88مطالعات آن آغاز مي شود.

عليرضا حسين زاده ادامه داد: ديگر طرح تصويبي دبيرخانه ساماندهي مد و لباس موزه ملي لباس است که با همکاري سازمان ميراث فرهنگي در حال برنامه ريزي است. اين موزه فرصتي است براي طراحان لباس تا با بهره گيري از طرحهاي بومي و ملي، به طراحي لباس بپردازند. فاز مطالعاتي اين طرح را وزرات ارشاد تأمين کرده اما براي اجراي طرح همکاري ميراث فرهنگي لازم است.

عضو دبيرخانه ساماندهي مد و لباس به ديگر اقدامات اشاره کرد و گفت: تأسيس دوره هاي تکميلي براي رشته هاي مد و لباس در دانشگاه علمي کاربردي تا مقطع کارشناسي ارشد، ثبت اثر و مالکيت معنوي طرحهاي و الگوهاي مد و لباس بر اساس قانون حمايت از مولفان و مصنفان، اعطاي مجوز به 3 موسسه فرهنگي هنري مد و لباس و هدفمند کردن نمايشگاههاي مد ولباس در سطح کشور از ديگر اقدامات کارگروه ساماندهي مد و لباس است.

حسين زاده با اشاره به اينکه ورود به حوزه مد و لباس از روي اضطرار است بيان کرد: با توجه به اينکه برگزاري شوي زنده لباس در نمايشگاههاي مد و لباس از حساسيت بالايي برخوردار است مهر ماه سال آينده که نمايشگاه بين المللي نوآوري در صنعت پوشاک برگزار مي شود تنها به افراد حقيقي و حقوقي تعلق مي گيرد که تماما نسبت به هويت اسلامي و انقلاب تعهد داشته باشند. در مورد نمايشگاههاي خصوصي نيز وضعيت اينگونه است./ 100

انتهای پیام/

کد خبر 1387121849